Lansering Nordic Nitro Coffee

Nu är Nordic Nitro Coffee lanserat och vi kommer att jobba intensivt för att skala upp detta varumärke och bli störst i Skandinavien på Nitrokaffe.

Under sensommaren 2017 smög vi igång det nya varumärket Nordic Nitro Coffee. Ett varumärke med potential att växa både i Sverige, Norden och bortom dessa gränser.

Fröet till detta varumärke såddes redan för länge sedan när vi började experimentera med Nitrokaffe. Då, var vi enkom exalterade över att det fungerade, över att vi kom hur det skulle gå till och ville sprida detta till hela världen.

Efter att vi sakta börjat sprida detta, sålt utrustning till caféer och företag i hela Skandinavien insåg nu att det var dags att ta nästa steg. Vi ville ta fram vår egen produkt, vårt eget varumärke som vi kan skala upp och växa tillsammans med.

Resultatet är alltså Nordic Nitro Coffee som ni med största sannolikhet kommer att se mycket mer utav under våren och sommaren.

 

Vill ni servera Nordic Nitro Coffee hos er? Tveka inte på att höra av er för vidare diskussion hur vi kan ta detta vidare.

 

s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *