Nitrokaffe.se + SCAE Sweden Coffee Fest Jönköping

Torsdag den 23 februari kommer vi på Nitrokaffe.se finnas representerade på Spirahuset i Jönköping för att mingla, prata om Nitrokaffe, dess utrustning, kvävgas, användandet utav Nitrokaffe i världen och mycket mer. Vet ni med er att ni är sugna redan nu på att börja servera Nitrokaffe till våren så tveka inte på att boka upp […]

Torsdag den 23 februari kommer vi på Nitrokaffe.se finnas representerade på Spirahuset i Jönköping för att mingla, prata om Nitrokaffe, dess utrustning, kvävgas, användandet utav Nitrokaffe i världen och mycket mer.

Vet ni med er att ni är sugna redan nu på att börja servera Nitrokaffe till våren så tveka inte på att boka upp ett möte med Erik som kommer att vara på plats ca 11-14.

 

 

Vi har jobbat med Nitrokaffe sedan de gjorde sitt intåg i USA för några år sedan. Vi har
efter det druckit oss fram i Nitrodjungeln över hela världen och testat på denna dryck i bland annat USA, England, Australien, Malaysia, Tokyo och Kanada. Förutom detta har vi experimenterat oss fram bland smaker, kvävgas med både rätt och fel tryck samt även såklart den mest ultimata utrustning som behövs.

 

Ring eller maila oss på

info@nitrokaffe.se
Erik Gustavsson – 0703316796

 

s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *