Servera Nitrokaffe på event

Sedan vi startade att jobba med Nitrokaffe har det blivit en mängd förfrågningar om att servera Nitrokaffe på event, konferenser och företagsevenemang. Vi har bland annat varit på branschdagar, chefsforum, mässmontrar och stora festivaler. Variationen är enorm. Kunderna är mestadels i Sverige, men vi har även genomfört event i både Finland och Tyskland. Hur kommer det […]

Sedan vi startade att jobba med Nitrokaffe har det blivit en mängd förfrågningar om att servera Nitrokaffe på event, konferenser och företagsevenemang. Vi har bland annat varit på branschdagar, chefsforum, mässmontrar och stora festivaler. Variationen är enorm. Kunderna är mestadels i Sverige, men vi har även genomfört event i både Finland och Tyskland.

Hur kommer det sig då att det är så populärt? Här nedan följer 5 anledningar till varför ni ska anlita Nitrokaffe.se till att bjuda på Nitrokaffe under er konferens, mässa, event, företagsfest eller vad det nu kan tänkas vara.

  1. Nitrokaffe är något nytt som många ännu inte har smakat – Vilket innebär att det blir en helt ny upplevelse som besökarna kommer att komma ihåg och berätta om.
  2. Nitrokaffe är essensen utav kreativitet – För att skapa Nitrokaffe tar du två tidigare kända saker, parar ihop dem och skapar något helt nytt. I detta fallet handlar det om  produkten kvävgas som har använts inom öl och bryggeribranschen väldigt länge samt produkten kaffe som ni säkerligen känner till 🙂
  3. Du framstår som innovativ och framåtsträvande när du bjuder på något som ingen har smakat tidigare.
  4. Vi har vad vi vet så här långt Sveriges enda mobila enhet för att kunna servera
    Nitrokaffe, vi kan göra det inomhus som utomhus och till en eller flera 1000 personer samtidigt.
  5. Personalen bakom Nitrokaffe.se är fantastiskt trevliga och skapar en ypperligt god stämning omkring sig.

 

Tveka inte på att kontakta oss för ett kostnadsförslag.

 

Se bilder från tidigare evenemang.

 

Vi har även en Nitrokaffecykel som passar både inne och ute.
Ännu ett roligt event att vara med på
Vår kylutrustning ser till att du får kall och god dryck
Servera Nitrokaffe på event
Ibland blir behovet utav Nitrokaffe lite för stort.
Nitrokaffe passar utmärkt på konferensen

 

s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *