Förra helgen som var så gjorde vi ett gästbesök i Stockholm under en konferens för Scandichotellens ledare/chefer i Europa. Vårt mål var att bjuda på nitrokaffe och sprida kunskap för denna underbara enkla, men ack så goda dryck.

Vi kom tidigare i vår i kontakt med Linnea Johansson som riktigt brinner för Nitro Coffee (ja, hon slänger ju sig mest med de amerikanska uttrycken). Hon bor i New York och där poppar det upp ett nitrokaffeställe i var och var annat hörn, så hon tog kontakt med oss efter att ha letat lite på nätet. Vi diskuterade lite fram och tillbaka allmänt och när vi sa att vi kunde erbjuda nitrokaffe som det som det första- och troligen enda mobila alternativet i Sverige så bestämde vi oss för att teama ihop inför Scandic-konferensen.

Och det tror jag ingen av oss ångrar. Vi har förhoppningsvis öppnat upp både gom och ögon på ännu mer européer i allmänhet, men svenskar i synnerhet, vilket vi hoppas ska leda till att fler restauranger, caféer, food-trucks och butiker tar steget till att servera det. Ett bevis på det är alla de personer som valde att stanna vid vår cykel och ville att vi skulle berätta mer om oss, om drycken, om kaffet, om företaget… ja, om allt helt enkelt och det tar vi bara som ett bevis på att vi lyckats med något bra!

Scandic servering

26-29 april lanserar ännu en leverantör

Bara sedan vi var på plats i Stockholm har vi varit i kontakt med ytterligare några drivna kaffeentusiaster som experimenterar med kväve och kallbryggt kaffe. Så för er som är nyfikna på att smaka och som inte gjort det tidigare, så tycker vi att ni ska bege er till Stockholmsmässan och GastroNord den 26-29 april för att besöka Lilla kafferosteriet från Malmö som där och då kommer lansera sitt eget nitrokaffe.

s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *